Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικού Συμβούλου κα. Δρόσου Δήμητρα στην Δημοτική Κοινότητα Βόθωνα

“Στο πρόσωπο του Μανόλη, μπορείς να βρεις σιγουριά και εμπιστοσύνη! Σε ό,τι τον χρειάζεσαι είναι παρών! Λειτουργεί δραστικά, με ευελιξία και στέκεται άξιος συμπαραστάτης δίνοντας απλόχερα τη βοήθεια ή την καθοδήγηση του!”
Η Δήμητρα, από τον Βόθωνα, κόρη του Ηλία Δρόσου, με καταγωγή από το Καμάρι, και της Άννας Λιγνού, από τον Βόθωνα, έχει τελειώσει αισθητική, εργάζεται τόσο στον τομέα της, όσο και ως βοηθός φυσιοθεραπευτή στο “Spa Del Mar” στα Φηρά. Έχοντας ξαναπάρει μέρος στην πολιτική σκηνή του τόπου, γνωρίζει ήδη τις ανάγκες των νησιών και των συμπολιτών μας. Ως κόρη επίσης πρώην μόνιμου δημοτικού υπαλλήλου, άκουγε καθημερινά τα προβλήματα που έφταναν στους φορείς.
Όραμα της, να υπάρξει στήριξη στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και σε ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη! Θα επιθυμούσε τη δημιουργία μιας μη κυβερνητικής οργάνωσης, ώστε να βοηθηθούν ουσιαστικά οι άνθρωποι που χρήζουν στήριξης και φροντίδας.
Η Δήμητρα, χτυπάει το καμπανάκι σε κάθε Σαντορινιό, ώστε να προσπαθήσει για το κοινό συμφέρον του τόπου του απαλλαγμένος από προσωπικά οφέλη και ρουσφετολογικές τακτικές! Θέλει αλλαγές και αυτές ξεκινούν από την εικόνα των δρόμων και των κτιρίων που υπάρχουν στο νησί. Η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, η οδοποιία, καθώς και η αξιοποίηση των κατάλληλων κτιρίων είναι θέματα με τα οποία θέλει να ασχοληθεί μετά την 8η Οκτωβρίου!
Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Δήμητρα! Σε υποδεχόμαστε, ξέροντας ότι πασχίζεις για την κοινωνική δικαιοσύνη, την ισότητα και την εξάλειψη των διακρίσεων! Αρχές που ενστερνίζεται και η νέα σου ομάδα! Το ΤΩΡΑ!
Ορφανός Μανόλης
Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας