Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικού Συμβούλου κ. Μπαλόπητου Νικολάου στην Δημοτική Κοινότητα Θηρασίας.

Καλωσόρισες Νίκο στην οικογένεια του ΤΩΡΑ! Ο Νίκος, βέρος Θηρασιώτης, αφού οι γονείς του Χαραλαμπία και Ματθαίος είναι και οι ίδιοι από το νησί.

“Εμπιστεύομαι τον Μανόλη Ορφανό, γιατί είναι ο μόνος που θα αλλάξει τα πράγματα! Όλοι οι προηγούμενοι δεν φρόντισαν και δεν φροντίζουν για τίποτα, όσο κι αν φωνάζουμε όσο κι αν προσπαθούμε να ακουστούμε! Το νησί έχει ανάγκες πολλές σε βασικά θέματα ώστε να είναι αρχικά λειτουργικό και μελλοντικά ανταγωνιστικό και επισκέψιμο με τις προδιαγραφές που του αρμόζουν!”

Ο Νίκος, τελείωσε το Γενικό Λύκειο Θήρας και έπειτα πήρε ειδικότητα μηχανολόγου ψυκτικού από το ΕΠΑΛ. Σήμερα ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση και είναι εργολάβος οικοδομών. Με την ίδια υπευθυνότητα που διαπρέπει στις οικοδομικές επιχειρήσεις, έτσι αντιμετωπίζει και την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό μας!

Αυτό που θέλει είναι τα νησιά μας να γίνουν βιώσιμα και να εξελιχθούν σε θέματα που είναι απλά αλλά κανείς δεν ασχολείται πραγματικά με αυτά. Μέλημα του η δημιουργία ενός λιμανιού για τα σκάφη, καθώς και ενός πρατηρίου καυσίμων για τις ανάγκες του νησιού.

Νίκο, θα φροντίσω ό,τι έχεις στην ατζέντα σου να υλοποιηθεί σταδιακά με συνέπεια και λογική! Η Θηρασιά πρέπει να γίνει ο τόπος που θα μπορούν όλοι να μεγαλώσουν τις οικογένειες τους, με ευκολία, ασφάλεια και σιγουριά! Καλωσήρθες!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Οίας - Θηρασίας