Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικού Συμβούλου κ. Μπουσδούκου Αθανάσιου στην Δημοτική Κοινότητα Θήρας.

Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά τον Θάνο!

Γέννημα θρέμμα των Φηρών, μεγάλωσε στη Σαντορίνη με ένα όνειρο: να δει τον τόπο του να εξελίσσεται. Γιος του Γεωργίου Μπουσδούκου και της Μαρκεζίνας Αλιφραγκή, είναι παντρεμένος με την Τσαϊρέλη Όλγα.

“Με τον Μανόλη δεν δίστασα ούτε λεπτό! Παρόλο που είναι η πρώτη μου φορά στο στίβο της πολιτικής, έχω επίγνωση της ευθύνης που μου ανατίθεται! Θέλω να ασχοληθώ και να προσφέρω τη βοήθειά μου στο νησί. Είμαι στο ψηφοδέλτιο του ΤΩΡΑ! γιατί ο Μανόλης είναι δραστήριος και άνθρωπος της προσφοράς.”

Ο Θάνος, αποφοίτησε από το τεχνικό λύκειο με ειδικότητα στην πληροφορική. Επιπλέον, έχει πτυχίο βοηθού νοσηλευτή από το ΕΠΑΛ Θήρας, καθώς και φύλακα μουσείων και αρχαιολογικών χώρων. Άκρως ευαισθητοποιημένος με θέματα υγείας, θα δώσει και αυτός τον αγώνα του από το δικό του μετερίζι για να σταματήσει η υποστελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας!

Θέλοντας ένα καλύτερο περιβάλλον για τα παιδιά αυτού του τόπου, θέτει εαυτόν στη συλλογική προσπάθεια για τη μεγάλη αλλαγή! «Το περιβάλλον είναι το  σπίτι μας και η καθαριότητα αποτελεί μέγιστη ευθύνη όλων μας. Έρχεται η στιγμή μετά την εκλογή του ΤΩΡΑ! στις 8 Οκτωβρίου να λυθεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα του νησιού, μαζί με άλλα θέματα που ταλανίζουν την καθημερινότητα μας!»

Θάνο, είναι ώρα να πλησιάσεις και εσύ τους νικητές. Η στιγμή της αναβάθμισης της Σαντορίνης έφτασε. Δώσε το έναυσμα στην αλλαγή και γίνε έμπνευση όλων! Καλωσήρθες!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας