Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικού Συμβούλου κ. Κατρή Λουκά στην Δημοτική Κοινότητα Θήρας.

Φίλε και κουμπάρε μου, Λουκά, προχωράμε δυνατά! Η οικογένεια του ΤΩΡΑ! συνεχίζει σταθερά με τις γερές βάσεις που έβαλε το 2019 όταν ιδρύθηκε!

«Συνεχίζω στο πλευρό του Μανόλη, αυτή τη φορά από μια πιο στοχευμένη και συναισθηματική θέση. Θέτω την υποψηφιότητα μου στο Τοπικό των Φηρών, της γενέτειρας μου, της παρηκμασμένης αυτής πρωτεύουσας του νησιού μας, γιατί θέλω να δουλέψω σκληρά -όπως έχω κάνει σε όλα τα πόστα που μου έχουν ανατεθεί αυτά τα χρόνια-, και να τη δω να ξαναπαίρνει την καθαρή μορφή και αίγλη που της αρμόζει και κατείχε άλλωστε παλαιότερα! Ο Μανόλης Ορφανός είναι μονόδρομος για όποιον θέλει να εργαστεί και να προσφέρει στον τόπο του! Ο,τι υποσχεθήκαμε στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση το υλοποιήσαμε! Και με το παραπάνω! Και αυτός είναι ο βασικός λόγος που θα ζητήσω για ακόμη μια φορά την ψήφο και την εμπιστοσύνη των συγχωριανών μου! Σαν επιχειρηματίας των Φηρών, ξέρω ακριβώς πού πονάνε και πως πλήττονται μέρα με τη μέρα. Ήρθε η ώρα να σταματήσει αυτό! Ήρθε η ώρα της αλλαγής!»

Ο Λουκάς, του Γεωργίου και της Καλλιόπης, γέννημα θρέμμα των Φηρών, πτυχιούχος Δομικών Έργων, είναι ένας από τους πλέον επιτυχημένους και αυτοδημιούργητους επιχειρηματίες του νησιού μας. Το πολυβραβευμένο εστιατόριο του “Idol” αποτελεί ζωντανή απόδειξη της δυναμικής του νεαρού επιχειρηματία.

Μέλος του Α.Ο Θήρας από την αρχή της ίδρυσης του, καθώς και έπειτα του Πανθηραϊκού. Άνθρωπος της προσφοράς και του εθελοντισμού, ο Λουκάς είναι ένας ικανός και αξιέπαινος συμπολίτης μας.

Μέλος του Δ.Σ του ΔΑΠΠΟΣ, στυλοβάτης του Χριστουγεννιάτικου χωριού Σαντορίνης, μιας ιδέας που πήρε μορφή και έγινε θεσμός χάρη στα χαρισματικά μέλη του ΤΩΡΑ!, καθώς και ενεργός σε πολλές δράσεις, ο Λουκάς έχει συμβάλει στην ανάπτυξη των δομών και των κοινωνικών θεσμών μας!

Συνεχίζουμε δυνατά Λουκά! Πάρε επ’ ώμου τις ευθύνες και κάνε αυτό που ξέρεις καλά! Δούλεψε σκληρά για να ομορφύνουμε και πάλι την πρωτεύουσα μας, τα Φηρά μας!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

 

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας