Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικού Συμβούλου κ. Ρούσσου Γεώργιου στην Δημοτική Κοινότητα Θήρας.

Ο Γιώργος, με καταγωγή από τη Σύρο, ανήκει στην Κοινότητα των Καθολικών. Οι γονείς του, Αντώνης και Μαρία Ρούσου και η σύζυγος του, Βικτώρια, του γένους Καρουάνου με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

“Θα σταθώ στο πλευρό του Μανόλη Ορφανού γιατί χρόνια τώρα η Σαντορίνη υπολείπεται σε βασικούς τομείς, και ο κύριος Ορφανός είναι ο μόνος που μπορεί να αφοσιωθεί στα προβλήματά μας! Έχει αποδείξει ότι τολμά και ολοκληρώνει όποιο έργο ξεκινήσει..! Πρώτη φορά συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια της παράταξης, και θέλω να ακουστεί η φωνή όλων των Σαντορινιών που έχουν αγανακτήσει πια με την κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια.”

Ο Γιώργος, μετά την αποφοίτηση του από το σχολείο, σπούδασε στη Σχολή μηχανικών εμπορικού ναυτικού, ενώ από το 2004 είναι συνταξιούχος και επέλεξε να μείνει μόνιμα στη Σαντορίνη. Είναι από την περιοχή των Καθολικών και δηλώνει ετοιμοπόλεμος να αγωνιστεί για τα άτομα με κινητικά προβλήματα και αναπηρίες. Όπως είπε ο ίδιος, η καθολική κοινότητα βρίσκεται τελείως στην τύχη της, αφού δεν υπάρχει καμία υποδομή ούτε τρόπος να διευκολυνθεί η μετακίνηση των ανθρώπων αυτών!

Με βαθιά συναίσθηση και πόνο για τον τόπο του, θέλει να λυθεί άμεσα το πρόβλημα της καθαριότητας! Η ανεπάρκεια των κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης, τον οδήγησαν να πηγαίνει ο ίδιος στην υπηρεσία καθαριότητας και να αλλάζει τις σακούλες απορριμμάτων για να διατηρήσει τον τόπο του καθαρό και παραδοσιακό!

Φίλε Γιώργο, είναι ώρα με την παράταξη του ΤΩΡΑ! να διευκολύνουμε τη ζωή των συμπολιτών μας και να εξετάσουμε το πρόβλημα του καθενός ως δικό μας! Μαζί Θα το καταφέρουμε και αυτό! Καλωσήρθες!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας