Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικού Συμβούλου κ. Σιγάλα Γιάννη (Ανας) στην Δημοτική Κοινότητα Εμπορείου.

Καλώς ήρθες Γιάννη στην οικογένεια του ΤΩΡΑ! Ο Σιγάλας Ιωάννης του Ευάγγελου και της Χαραλαμπίας, το γένος Φύτρου από το Ακρωτήρι, δραστηριοποιείται στο Εμπορείο και είναι πατέρας δύο παιδιών ηλικίας τεσσάρων ετών.

«Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τα κοινά και αυτό διότι με ενέπνευσε ο Μανόλης! Ο Μανόλης Ορφανός, είναι φερέγγυος, είναι εργατικός, και πάνω απ’ όλα κράτα το λόγο του! Ό,τι λέει το κάνει, κι αν τυχόν δεν μπορεί -πράγμα σπάνιο-, πάλι το επικοινωνεί! Πάντα χωρίς να τάζει και χωρίς να σε κρεμάσει! Το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει, κι αυτό για μένα λέει πολλά! Είναι ένας νέος άνθρωπος με όραμα και όρεξη, και ήρθε η ώρα επιτέλους να δοκιμάσουμε κι αυτή την γενιά των πολιτικών!»

Ο Γιάννης, έχει τελειώσει ΤΕΕ πληροφορικής στα Φηρά, ενώ πλέον ασχολείται με τις δικές του επιχειρήσεις που βρίσκονται στο Εμπορείο. Θέλει να δοθεί ιδιαίτερη βάση στις δομές που αφορούν στα παιδιά, καθώς και ο ίδιος είναι πατέρας! Ελπίζει κάποια στιγμή τα παιδιά μας σ’αυτό το νησί να έχουν επιλογές! Γήπεδα, πολυχώρους αναψυχής, κολυμβητήριο και οτιδήποτε θα μπορούσε να βοηθήσει την εξέλιξη τους! Θέλει να προωθήσει τις δεντροφυτεύσεις, τον φωτισμό και την καθαριότητα. Τέλος, τα πεζοδρόμια είναι ένα μεγάλο πρόβλημα του νησιού, διότι δεν υπάρχουν σχεδόν πουθενά και όχι μόνο δυσκολεύουν τη ζωή όλων αλλά τη θέτουν και σε κίνδυνο! Ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος σε όλα αυτά σύμφωνα με τον Γιάννη!

Καλώς ήρθες Γιάννη μου! Σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη! Η ομάδα προχωρά, παραθέτει ιδέες και απόψεις, τις συζητάμε και προχωράμε για την υλοποίηση τους! Καλή μας επιτυχία!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας