Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικού Συμβούλου κ. Δρακουτού Λοϊζου στην Δημοτική Κοινότητα Βόθωνα.

Η οικογένεια του ΤΩΡΑ! υποδέχεται με μεγάλη χαρά και τιμή τον Λοϊζο!

Με άποψη, κριτική μάτια και άσβεστο ενθουσιασμό, στέκεται στο πλευρό μας με όρεξη για ριζικές αλλαγές! Γέννημα θρέμμα από τον Βόθωνα, μεγάλωσε και δραστηριοποιήθηκε στον τόπο του. Ο πατέρας του είναι ο Νικόλαος Δρακουτός με καταγωγή από το Ημεροβίγλι, και μητέρα του η Αννα Δρακουτού με καταγωγή από το Βόθωνα. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Φύτρου και πατέρας δύο παιδιών.

“Ο Μανόλης Ορφανός εκπροσωπεί όλους τους επαναστάτες που δεν μπόρεσαν έως τώρα να εκφραστούν! Όλους εμάς που θέλουμε την αλλαγή! Τον εμπιστεύομαι γιατί αντιστέκεται στη στασιμότητα και την ακαμψία του πολιτικού συστήματος. Η Σαντορίνη χρειάζεται επανεκκίνηση και η παράταξη του ΤΩΡΑ! είναι έτοιμη να πατήσει το restart!»

Ο Λοϊζος, αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ στον Πειραιά με ειδικότητα στη λογιστική. Τα τελευταία 23 χρόνια δραστηριοποιείται στο λιανικό εμπόριο, διατηρώντας τη δική του επιχείρηση μίνι μάρκετ, τροφίμων, τουριστικών ειδών, καφέ κα ποτών στην Αγία Παρασκευή στον Βόθωνα.

Στην πρώτη του απόπειρα στα Κοινά, ο Λοϊζος με όλη του την αγωνιστικότητα θα παλέψει μαζί μας για την αλλαγή του πολιτικού κατεστημένου στην τοπική μας κοινωνία! Μαζί θα δώσουμε την ελπίδα στο Δήμο μας! Καλώς ήρθες Λοϊζο!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας