Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικού Συμβούλου κ. Δαμασκηνού Αντώνη στην Δημοτική Κοινότητα Μεγαλοχωρίου.

Ο Αντώνης, από το Μεγαλοχώρι Σαντορίνης, του Ιωάννη Δαμασκηνού και της Αργυρούλας, και οι δύο με καταγωγή από το Μεγαλοχώρι.

“Ξανακατεβαίνω υποψήφιος στο πλευρό του Μανόλη Ορφανού, γιατί είναι νοικοκύρης και εργατικός! Είναι γνώστης των αναγκών του νησιού και έχει τη δύναμη και την ψυχή να πάει το νησί μας μπροστά. Άλλωστε έχει αποδείξει πως από οποιαδήποτε θέση μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας! Η τοπική κοινωνία αξίζει περισσότερο! Τον χρειαζόμαστε τον Μανόλη όσο ποτέ, γιατί ανοίγει νέους ορίζοντες για μία Σαντορίνη εξωστρεφή και στο προσκήνιο!”

Ο Αντώνης, αποφοίτησε από το τεχνικό λύκειο Σαντορίνης με ειδικότητα μηχανικός αυτοκινήτων. Τώρα ασχολείται ως υπάλληλος στο Οινοποιείο του Ρούσσου, ενώ για μία επταετία ασχολούνταν με το δημιουργικό επάγγελμα του ξυλουργού.

Το 2019 ξαναεμπιστεύτηκε την παράταξή μας ελπίζοντας ότι η εντιμότητα, η εργατικότητα και το πάθος, θα σπάσουν το κατεστημένο και θα στείλουν στα σπίτια τους, τους επαγγελματίες πολιτικούς που ανακυκλώνονται σε θέσεις εξουσίας εδώ και 15 χρόνια! Ήρθε επιτέλους αυτή η ώρα!

Αντώνη, η ομάδα του ΤΩΡΑ! είναι έτοιμη να αρπάξει στιβαρά τα ηνία και να γυρίσει σελίδα προς την ανάπτυξη! Γνωρίζω ότι ήρθες στην ομάδα μας με πρωταρχικό κριτήριο το συνολικό καλό και όχι το προσωπικό όφελος! Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε σαν εσένα, που όταν δίνουν απλόχερα, γεμίζει η καρδιά τους! Καλή δύναμη!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας