Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικού Συμβούλου κ. Ρούσσου Ελευθέριου στην Δημοτική Κοινότητα Θήρας.

Στο ΤΩΡΑ! υποδεχόμαστε με μεγάλη αγάπη, τον Ρούσσο Ελευθέριο, και παραθέτουμε αυτούσιο το εκλογικό του σημείωμα. Η παρουσία σου μας τιμά φίλε Λευτέρη! Σ´ευχαριστούμε!

Ελευθέριος Ρούσσος του Γεωργίου, Συνταξιούχος Τραπεζικός, Υποψήφιος Σύμβουλος Τοπικού Διαμερίσματος Θήρας

Γεννήθηκα Στο Φηροστεφάνι Θήρας το 1953, είμαι παντρεμένος με την Λαμπρινή Ρούσσου και είμαι πατέρας δύο παιδιών, του Γιώργου και της Χριστίνας.

Σπούδασα τεχνικός μηχανολόγος ηλεκτρολόγος αλλά ποτέ δεν εξάσκησα το επάγγελμα μου, διότι από το 1979 έως το 2012 υπήρξα υπάλληλος στο Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας της Σαντορίνης από όπου συνταξιοδοτήθηκα με το βαθμό του Υποδιευθυντή.

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου στην τράπεζα παρακολούθησα όλων των ειδών τα τραπεζικά σεμινάρια χρηματοοικονομικών,  μάρκετινγκ και διοίκησης.

Παράλληλα βοηθούσα την οικογένειά μου στις επιχειρήσεις που είχαν: το εστιατόριο Ακταίον και το ξενοδοχείο Γαλήνη. Επιπροσθέτως, καθόλη τη διάρκεια διαμονής μου στο νησί, διετέλεσα αθλητής και μέλος του ΔΣ του Πανθηραϊκού, καθώς και ιδρυτής του Ναυτικού Ομίλου Σαντορίνης! Για δύο Θητείες από το 1990 έως το 1994 ως Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Φηρών, ενώ παράλληλα ήμουν μέλος Στο Ηφαιστειολογικό Ινστιτούτο Σαντορίνης ΙΜΠΗΣ, στην Εταιρεία Στήριξης των Ανασκαφών Ακρωτηρίου, και μέλος της Βυζαντινής χορωδίας της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας.

Η συνεχής επαφή μου όλα αυτά τα χρόνια με τους πελάτες στο χώρο της εργασίας μου, και η επιθυμία μου για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, με οδήγησαν στο να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές και να είμαι υποψήφιος για το Τοπικό Διαμέρισμα των Φηρών Θήρας, με την παράταξη του Μανόλη Ορφανού! Ενός νέου ανθρώπου με πραγματικό Όραμα, Θέληση και Ικανότητα!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας