Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικού Συμβούλου κ. Καβαλλάρη Δημήτρη στην Δημοτική Κοινότητα Θήρας.

“Στην πρόσκληση του κυρίου Μανόλη Ορφανού είπα ναι, εκπροσωπώντας τη νέα γενιά του νησιού μας, που διψά να δει μία διαφορετική εικόνα για τον τόπο της! Τον εμπιστεύομαι γιατί είναι δραστήριος, ντόμπρος και δίνει βήμα στη νέα γενιά. Δε δίνει υποσχέσεις εντυπωσιασμού, ακούει τις ανάγκες των συμπολιτών μας και σε αυτή την προσπάθεια για αλλαγή θα είμαι στο πλευρό του!”

Ο Δημήτρης, είναι γέννημα θρέμμα Σαντορινιός. Ο πατέρας του Γεώργιος είναι από τα Φηρά και η μητέρα του, Σπαθάρη Μαρία από τον Καρτεραδο. Τελειώνοντας το ΕΠΑΛ Πύργου, φοίτησε στη σχολή λογιστικής του Μεσολογγίου και τώρα εργάζεται στο λογιστικό γραφείο του πατέρα του.

Στο πρόσωπο του Δημήτρη η ομάδα του ΤΩΡΑ! είδε έναν ενεργό πολίτη που πιστεύει ότι η κοινωνία μπορεί να πάει μπροστά μόνο ενωμένη με κοινούς στόχους. Οι προβληματισμοί του για τον τομέα της υγείας και το νοσοκομείο μας που φωνάζει για βοήθεια, η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, χρειάζονται σειρά έργων αρκεί να υπάρχει κάποιος με θέληση, συνέπεια και διαφάνεια να τα υλοποιήσει! Και εμείς είμαστε έτοιμοι για αυτό! Με κριτική ματιά στα πράγματα καταλαβαίνει ότι τα προβλήματα του τόπου, μπορούν να αντιμετωπιστούν με σωστό σχεδιασμό και εκμετάλλευση των διαθέσιμων πόρων. Πιστεύει ότι η καθημερινότητα στη Σαντορίνη γίνεται πιο δύσκολη γιατί δεν υπάρχει σχεδιασμός για την βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος και των βασικών υποδομών, καθώς υπολειτουργούν και έχουν μείνει στάσιμες σε πρακτικές δεκαετιών πίσω!

Δημήτρη, μετά τις 8 Οκτωβρίου γυρίζουμε σελίδα με ετοιμότητα και αφήνουμε πίσω μας ανθρωποκεντρικές τακτικές! Είμαστε όλοι μέσα, γιατί μπορούμε και θα το κάνουμε! Για τα νησιά μας! Καλωσόρισες!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας