Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικού Συμβούλου κ. Μπαϊράμη Αθανάσιου στην Δημοτική Κοινότητα Οίας.

Η ομάδα συσπειρώνεται και είναι περήφανη που υποδέχεται τον Σάκη! Ο Σάκης, έχει καταγωγή από το νομό Πιερίας, είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Δρόσου και πατέρας ενός μικρού κοριτσιού 11 ετών.

“Ο Μανόλης, είναι άνθρωπος που δουλεύει ή καλύτερα, που θέλει να δουλέψει και να προσφέρει. Το έχει αποδείξει άλλωστε από τις κινήσεις που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια, αλλάζοντας τόσο το πρόσωπό της ΔΕΥΑΘ όσο και με την ανασύσταση του ΔΑΠΠΟΣ! Έδωσε πνοή και έμπνευση για δημιουργία στα παιδιά του νησιού μας. Δύο τετραετίες που απείχα από τα κοινά, είχα την ευκαιρία για αυτοκριτική και ανασυγκρότηση. Κατέληξα ότι όταν κάτι υπολειτουργεί και δεν αποδίδει πρέπει να το αλλάξεις. Έτσι και στο δήμο, όταν η δημοτική αρχή δεν αρκεί για τις ανάγκες των πολιτών, χρειάζεται αλλαγή! Ο Μανόλης, είναι αυτός που πρέπει να πάρει τη σκυτάλη και να τρέξει στον πολιτικό στίβο, αποδεικνύοντας ότι οι αθλητές με θέληση πετυχαίνουν και δυνατές αποδόσεις! Πετυχαίνουν τη νίκη!»

Ο Σάκης, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και εργάστηκε σε ξενοδοχεία, φτάνοντας μέχρι και τη θέση του μάνατζερ. Μετέπειτα, δημιούργησε το δικό του βιβλιοπωλείο για πέντε χρόνια, ενώ τώρα διατηρεί δική του επιχείρηση ταχυφαγείου. Πιστεύει πως πρέπει να δοθούν ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά και δεν περιμένουν τα προνόμια της καρέκλας.

Σάκη, χαιρετίζουμε την υποψηφιότητα σου. Μαζί θα δώσουμε στον τόπο μας ό,τι του αξίζει. Η φωνή σου φωνή μας, για μία Σαντορίνη καινούρια!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Οίας - Θηρασίας