Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικού Συμβούλου κ. Παράβαλου Ευάγγελου στην Δημοτική Κοινότητα Θηρασίας.

Βαγγέλη, η παράταξη του ΤΩΡΑ! σε υποδέχεται με μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια! Οι πυλώνες του προγράμματός μας, επιδιώκουν να πετύχουμε αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα:  σταθερά βήματα προς την ανάπτυξη! Θα είσαι και εσύ μέρος της επιτυχίας αυτής!

Ο Βαγγέλης, με καταγωγή από τη Θηρασιά, όπως και οι γονείς του Χαράλαμπος και Μαριέττα, τελειώνοντας το σχολείο στον Πειραιά, έκανε σπίτι του τη θάλασσα, αφού για 22 χρόνια ήταν πλοίαρχος. Έχει ισχυρούς δεσμούς με το νησί του, ζει σε αυτό και θέλει να παλέψει για αυτό!

«Στο πλευρό του Μανόλη συντάσσομαι γιατί είναι ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται! Ρωτήστε 13 χρόνια τώρα, ποιος ήρθε να δει την κατάσταση στο νησί μας! Θα σας απαντήσω εγώ :  μόνο ο Μανόλης! Πού είναι οι άνθρωποι της καρέκλας; πουθενά. Το νησί φωνάζει για βοήθεια! Δεν υπάρχουν βασικές υποδομές, δεν υπάρχει οδικό δίκτυο, συγκοινωνία, μία γραμμή λεωφορείου για τις μετακινήσεις των ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων, και πολλά ακόμη προβλήματα! Δεν ζητάμε κάτι φοβερό, ζητάμε ποιότητα ζωής!»

Φίλε Βαγγέλη, η εμπιστοσύνη που έδειξες στο πρόσωπό μου, ανοίγει τον δρόμο για μία συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη! Ο δρόμος θα είναι δύσκολος και μακρύς αλλά θα τον περπατήσουμε μαζί.  Αν δεν είχες το θάρρος να απομακρυνθείς από την ακτή, δεν θα μπορούσες να ανακαλύψεις νέους ωκεανούς! Έτσι και με εμάς, αν δεν μας έδειχνες εμπιστοσύνη, δεν θα είχες την ευκαιρία να ενώσεις τις δυνάμεις σου με τις δικές μας και να προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά! Καλωσήρθες!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Οίας - Θηρασίας