Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικού Συμβούλου κ. Αντωνίου Παναγιώτη στην Δημοτική Κοινότητα Πύργου.

Η Οικογένεια του ΤΩΡΑ! καλωσορίζει τον Παναγιώτη Αντωνίου! Ο Παναγιώτης, του Αστέριου και της Βασιλικής Αντωνίου, ασχολείται πρώτη φορά με τα Κοινά και θέλει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό ώστε να βοηθήσει στην ανάπτυξη του τόπου μας.
«Θέλω να βοηθήσω το χωριό μου, τον Πύργο, μέσω της υποψηφιότητας μου με το Μανόλη, ώστε να γίνει καλύτερο. Όχι μόνο ο Πύργος, αλλά και ολόκληρο το νησί. Ο Μανόλης, αξίζει να γίνει δήμαρχος και θα γίνει, γιατί μπορεί να τα καταφέρει, μπορεί να βάλει προτεραιότητες ώστε να γίνουν άμεσα όλα τα θέματα που μας αγχώνουν και δυσκολεύουν την καθημερινότητα μας!»
Ο Παναγιώτης, είναι make up and hair artist, πολυβραβευμένος, με διεθνή βραβεία και διακρίσεις ( Destination Hair Artist, Best Make Up in Santorini, Brides Choice Award, και άλλα πολλά). Ασχολείται με τον τομέα αυτόν τα τελευταία 25 χρόνια, σε Μύκονο, Νάξο και φυσικά στη Σαντορίνη. Δημιουργικό και αεικίνητο πνεύμα καθώς είναι, ασχολείται με την φωτογραφία, τα ταξίδια και το διάβασμα, ενώ έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, και Κομμωτική – Αισθητική.
«Θέλω στη Σαντορίνη να σταματήσουμε επιτέλους να προβληματιζόμαστε για την καθαριότητα, για τους δρόμους, για την υγεία και για όλα αυτά τα πολύ σημαντικά ή και τα λιγότερο. Η παρούσα δημοτική αρχή είναι αδιάφορη, όλα αυτά τα χρόνια επέδειξε τρομερή αδιαφορία! Και αυτή και η προηγούμενη! Δεν έχουμε υποδομές. Ήρθε η ώρα να αναπτυχθούμε! Κουραστήκαμε!»
Καλωσόρισες Παναγιώτη στην ομάδα των εργατικών, στην ομάδα που νοιάζεται, στην ομάδα που καταφέρνει κάθε στόχο! Καλό μας αγώνα!
Ορφανός Μανόλης
Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας