Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικού Συμβούλου κ. Φουστέρη Ιωάννη στην Δημοτική Κοινότητα Πύργου.

Η ομάδα του ΤΩΡΑ! ενισχύεται και αγκαλιάζει τον Γιάννη, στην πρώτη του απόπειρα στην πολιτική ζωή του τόπου. Με καταγωγή από τον Πύργο, ο πατέρας του Σπυρίδων Φουστέρης και η μητέρα του Αλεξάνδρα Τσίτσα με καταγωγή από την Αλβανία, μεγάλωσαν τον γιο τους με την ελπίδα ότι ο τόπος θα τους δώσει τη ζωή που ονειρεύονταν.

“Ο Μανόλης Ορφανός είναι ο μοναδικός που ασχολείται με τα προβλήματα του νησιού και με ό,τι χρειαζόμαστε! Ακούει τις φωνές μας και είναι εκεί για όλα ανεξαρτήτως καρέκλας! Το έχει αποδείξει! Πάντα έτρεχε για όλους και για όλα!”

Ο Γιάννης, αποφοίτησε από το ΕΠΑΛ Πύργου με ειδικότητα μηχανικού, ενώ έχει τελειώσει και μηχανοτρονική στο ΙΕΚ Όμηρος, στην Αθήνα. Πλέον εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση ως υδραυλικός. Είναι ευαισθητοποιημένος  σε θέματα περιβάλλοντος αφού πιστεύει ότι είναι το σπίτι μας, ενώ ως προστάτης των παραδόσεων, είναι υπεύθυνος για το έθιμο με τα  τενεκεδάκια στον Πύργο, μαζί με τον Ηλία Καραμολέγκο.

Ο Σαντορινιός οφείλει να σέβεται τον συμπολίτη του και τον τόπο του! Η αλληλεγγύη, η ενότητα και η συνεργασία, είναι αυτά που μας ενώνουν. Στην οικογένειά του ΤΩΡΑ! πορευόμαστε με αυτά! Σε ευχαριστώ που μας εμπιστεύτηκες Γιάννη! Τώρα είναι η ευκαιρία να αποδείξουμε πόσο αγαπάμε τα νησιά μας! Καλωσόρισες!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας