Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικού Συμβούλου κ. Ρούσσου Φάνη στην Δημοτική Κοινότητα Καρτεράδου.

Φάνη μου, συνεχίζουμε δυνατά!! Ο Ρούσσος Φάνης, γιος του Ρούσσου Βασίλη, από τον Καρτεράδο, και της Ρούσσου Μαργαρίτας το γένος Σορώτου, από τα Φηρά, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, μετά τις σπουδές του επέστρεψε στην Σαντορίνη όπου αργότερα δημιούργησε τη δική του οικογένεια, με τη Μαρία Σφακιανού, αποκτώντας μια κόρη και έναν γιο.
«Θα συνεργαστώ και πάλι με τον Μανόλη Ορφανό για έναν λόγο! Είναι ο ηγέτης που ενσαρκώνει την ενέργεια, την υποστηρικτικότητα και τη γνήσια δέσμευση στην ακρόαση των κατοίκων και των αναγκών τους! Ονειρεύομαι μια Σαντορίνη όπου η φυσική ομορφιά θα διατηρείται, η υποδομή θα αναβαθμίζεται και οι οικογένειες θα μπορούν να ανθίζουν σε ένα ασφαλές και δυναμικό περιβάλλον! Μαζί με τον Μανόλη Ορφανό, στοχεύουμε να κάνουμε όλα τα παραπάνω πραγματικότητα!»
Ο Φάνης, ξεκίνησε ένα εκπαιδευτικό ταξίδι από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, ενώ συνέχισε στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο, όπου σπουδάζει Διαχείριση Τουρισμού. Σήμερα, με περηφάνια διαχειρίζεται τη δική του εταιρεία τουριστικών καταλυμάτων και υπηρεσίες συμβουλευτικής διαχείρισης , συνεισφέροντας στον τουριστικό τομέα του νησιού.
Ωστόσο, δεν είναι απλά ένας επιχειρηματίας, είναι ένας παθιασμένος υπερασπιστής της κοινότητάς του, αφού έχει διατελέσει μέλος του πολιτιστικού συλλόγου στον Καρτεράδο, εργαζόμενος ακούραστα, καθώς και Εκκλησιαστικός Επίτροπος στην Ενορία του Καρτεράδου για μια 4ετία!
Τον ανησυχεί βαθιά η κατάσταση των εγκαταστάσεων του νησιού, ιδιαίτερα το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης διαχείρισης των απορριμμάτων που υποβαθμίζει την ομορφιά της Καλντέρας. Ο Φάνης αναγνωρίζει την επείγουσα ανάγκη βελτίωσης της υποδομής, ιδίως των επικίνδυνων δρόμων. Επιπλέον, συμπονεί τους γονείς και τα παιδιά που δεν διαθέτουν επαρκή παιδικά πάρκα και πλατείες για ψυχαγωγία.
Φάνη μου, ο αγώνας μας για μια καλύτερη Σαντορίνη έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια! Μετά τις 8 Οκτωβρίου συνεχίζουμε με πολλή σκληρή δουλειά από νέο πόστο! Καλή μας επιτυχία!
Ορφανός Μανόλης
Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας