Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικού Συμβούλου κ. Δρόσου Νίκου (Νιώτης) στην Δημοτική Κοινότητα Θηρασίας.

Νίκο, επίσημα πλέον σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΤΩΡΑ! Η συμμετοχή σου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, έχει σκοπό όχι μόνο την ανάδειξη μιας νέας Δημοτικής Αρχής, αλλά και τον σεβασμό του Σαντορινιού και του Θηρασιώτη.

Ο Νίκος, συστρατεύεται με την ομάδα μας και με αίσθημα ευθύνης, δεσμεύεται να εργαστεί και να προσφέρει με τις δυνάμεις που διαθέτει, για το καλό του δήμου μας!

Γέννημα θρέμμα Θηρασιώτης, τόσο ο ίδιος όσο και οι γονείς του, Βάλσαμος και Ειρήνη, από πολύ μικρός έδειξε πόσο μάχιμος είναι. Τελειώνοντας το σχολείο και σε ηλικία μόλις 16 ετών η θάλασσα τον κάλεσε, και για 10 χρόνια ήταν ναυτικός. Αργότερα ασχολήθηκε με επιχειρήσεις στην Αθήνα ενώ τώρα διατηρεί ταχυφαγείο στη Θηρασιά.

“Για μένα δεν είναι οι ψήφοι, είναι η ίδια η Θηρασιά. Τα προβλήματα πολλά και η τωρινή δημοτική αρχή απούσα. Με τον Μανολη έχουμε την ευκαιρία να πάμε ένα βήμα μπροστά, γιατί το κυνηγάει, μιλάει μαζί μας και μας ακούει! Δεν κάνει δημόσιες σχέσεις σαν τους άλλους! Έχει προσφέρει στο νησί τόσα χρόνια, χωρίς καν να είναι δήμαρχος. Μαζί του θα αγωνιστούμε όλοι για να προσέξουμε το νησάκι μας και να μη φύγουν οι νέοι.”

Η αγωνία του Νίκου για τα νησιά μας, είναι κίνητρο για την ομάδα του ΤΩΡΑ! Είναι άξιος εκπρόσωπος όλων των κατοίκων που απεγνωσμένα παλεύουν για τη διατήρηση της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας και της σύνδεσής τους με τον υπόλοιπο Δήμο!

Σε αυτόν τον αγώνα Νίκο θα είμαστε μαζί! Θα βρούμε τη λύση στα χρόνια προβλήματα και τα αδιέξοδα των νησιών μας, αποδεικνύοντας ότι έχουμε την ικανότητα και τη διάθεση να αλλάξουμε τα πάντα! Καλωσήρθες!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Οίας - Θηρασίας