Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικού Συμβούλου κ. Πελεκού Σωκράτη στην Δημοτική Κοινότητα Εμπορείου.

Ο Σωκράτης, του Νικολάου και της Ιωάννας, γεννημένος στην Κρήτη και μεγαλωμένος στο μαγευτικό νησί της Σαντορίνης, ενώθηκε με την ομάδα των νικητών!

Επαγγελματικά, συνεισφέρει ενεργά στην οικογενειακή επιχείρηση, “Πελεκός”, με ειδίκευση στα ανταλλακτικά και αξεσουάρ αυτοκινήτων. Η κοινοτική υπηρεσία είναι μια δια βίου δέσμευση, και γι’αυτό μέσω της οικογενειακής επιχείρησης, είχε το προνόμιο να υποστηρίξει πολυάριθμες τοπικές πρωτοβουλίες με χορηγίες και εθελοντισμό όταν παρουσιάστηκε ανάγκη.

«Ως υποψήφιος του ΤΩΡΑ!, το όραμα του Μανόλη Ορφανού με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Η κοινή μας δέσμευση είναι να αντιμετωπίσουμε τα πιεστικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Σαντορίνη. Το πάθος μου για το νησί μας, τροφοδοτεί την ακλόνητη αφοσίωσή μου στην ευημερία του. Όραμά μας είναι η πρόοδος, η ένταξη και η βιωσιμότητα για τον τόπο μας. Μαζί με τον Μανόλη Ορφανό και το ΤΩΡΑ!, φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε μια ακμάζουσα, φιλόξενη και ζωντανή κοινότητα. Ο Μανόλης είναι άνθρωπος των έργων, άνθρωπος που κρατάει τον λόγο του! Στόχος μας είναι να καλλιεργήσουμε την ενότητα, να εξαλείψουμε τις προκαταλήψεις και να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις, κάνοντας τη Σαντορίνη ένα καλύτερο μέρος για όλους!»

Το οδικό δίκτυο του νησιού απαιτεί επείγουσες βελτιώσεις για ασφαλέστερες και αποτελεσματικότερες μεταφορές. Η κυκλοφοριακή συμφόρηση επηρεάζει αρνητικά την καθημερινότητά μας, ενώ η Βιώσιμη Διαχείριση Αποβλήτων χρήζει άμεσης δράσης! Η διατήρηση του περιβάλλοντος είναι πρωταρχικής σημασίας!

Σωκράτη, σ´ευχαριστούμε που πίστεψες στο ΤΩΡΑ! και ενώθηκες μαζί μας! Υποστηρίζουμε τα βιώσιμα συστήματα διάθεσης απορριμμάτων για τη διαφύλαξη της φυσικής ομορφιάς του νησιού μας, και η γενικότερη δέσμευσή μας για την ευημερία της Σαντορίνης, είναι πλέον και δική σου!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας