Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικού Συμβούλου κ. Τίτα Νικόλαου στην Δημοτική Κοινότητα Θηρασίας.

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΤΩΡΑ! τον Νίκο! Οικογενειάρχης με τρία παιδιά, εδώ και 22 χρόνια διαμένει μόνιμα στη Θηρασιά και πονάει τον τόπο του. Θέλει να αντιμετωπίσει μαζί μας τα προβλήματα της καθημερινότητας που τον ταλανίζουν.

Η μητέρα του Αργυρώ, με καταγωγή από τη Σαντορίνη, και ο πατέρας του Εμμανουήλ με καταγωγή από τον Πειραιά και τον Πόρο δεν ανησύχησαν ποτέ για την πορεία του Νίκου, αφού από μικρός υπήρξε μαχητής της ζωής! Τελειώνοντας το σχολείο, ασχολήθηκε με την ξυλουργική και έγινε μαραγκός, ενώ τώρα εργάζεται για λογαριασμό της ΔΕΥΑΘ σε υπεύθυνο πόστο, με συνέπεια και εργατικότητα. Οι ελεύθερες ώρες του Νίκου, περνούν όμορφα στο νησί καθώς επιδίδεται στο ψάρεμα, διατηρώντας τον παραδοσιακό τρόπο χωρίς να παρεμβαίνει στο περιβάλλον

“Δεν είναι η πρώτη φορά που στηρίζομαι στον Μανόλη! Ό,τι και να του έχω ζητήσει έχει τρέξει απευθείας να το υλοποιήσει! Είναι πολλά χρόνια πρώτα φίλος και μετά συνοδοιπόρος. Είναι εργατικός και είμαι σίγουρος ότι θα σκύψει πάνω από κάθε πρόβλημα των νησιών μας! Η έλλειψη εργατικού δυναμικού στο νησί, η ανάγκη για νέες δεξαμενές και αφαλάτωση, είναι θέματα που έχουν τεθεί επί τάπητος και θα μπουν στο πρόγραμμα υλοποίησης.”

Φίλε Νίκο, ήρθε η ώρα η Θηρασιά να πάει μπροστά! Δεν υπάρχουν σκιές, δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις και μισές αλήθειες σε αυτό που χτίζουμε. Ένα πράγμα έχουμε στο μυαλό μας :  ένας τόπος που θα αναπτύσσεται ισόρροπα από άκρη σε άκρη, μέρα με τη μέρα. Καλωσήρθες!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Οίας - Θηρασίας