Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικού Συμβούλου κ. Αλεφραγκή Βασίλη στην Δημοτική Κοινότητα Θήρας.

“Πρώτη φορά στα Κοινά, δε θα μπορούσα να εμπιστευτώ άλλον εκτός από τον Μανόλη Ορφανό! Είναι πρώτα από όλα άνθρωπος και ακούει πραγματικά τις ανάγκες των συμπολιτών του, δείχνοντας κατανόηση καθώς και αποφασιστικότητα. Είναι οργανωτικός, έχει θέληση, και μοναδικός του στόχος να φτιάξει τη Σαντορίνη μας με όποιο προσωπικό κόστος! Ο Μανόλης είναι αυτός που θα δώσει επίσης την οριστική λύση για τα σκουπίδια και την ανακύκλωση, καθώς έχει ήδη σχέδιο και σχετική έρευνα. Τόσα πολλά προβλήματα άλυτα και η ελπίδα μας μόνο αυτός ο ένας..!»

Ο Βασίλης, έχει καταγωγή από το Κοντοχώρι Σαντορίνης. Ο πατέρας του Κοσμάς Αλεφραγκής, και η μητέρα του Αθηνά Ζωγράφου. Είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Κραγιά και έχει αποφοιτήσει από το ενιαίο Λύκειο Θήρας και έπειτα από το ΕΠΑΣ με ειδικότητα στις εργαλειομηχανές CNC.

Επιχειρηματίας του νησιού, έχει τη δική του εταιρία με Ειδικές Μεταλλικές Ανοξείδωτες κατασκευές. Η ταχύτατη και διαρκής εξέλιξη της ηλεκτρονικής τεχνολογίας, ήταν το μεγάλο στοίχημα για το Βασίλη, αφού βλέποντας το βιομηχανικό ανταγωνισμό, ανέπτυξε τις γνώσεις του ακόμα περισσότερο και σε αυτό το κομμάτι.

Ο Βασίλης, θέλει μία Σαντορίνη όμορφη, φιλική, σύγχρονη, κοινωνικά δίκαιη, με δυνατή φωνή, με σεβασμό στη διαφορετικότητα και στα δικαιώματα όλων! Με ίσες ευκαιρίες εργασίας για τους νέους μας. Σκοπός του, να ξαναζωντανέψει ο τόπος μας και τα χωριά μας, και να δοθεί λόγος και βήμα σε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας!

Η αγάπη μας για το νησί, είναι αυτή που μας ενώνει και μας κινητοποιεί για έναν κοινό στόχο: την ανάπτυξη! Καλωσήρθες Βασίλη μου!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας