Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικού Συμβούλου κ. Μικέλη Αργύρη στην Δημοτική Κοινότητα Οίας.

Η ομάδα του ΤΩΡΑ! καλωσορίζει τον Αργύρη! Πατέρας του, ο Ευάγγελος Μικέλης από τη Μήλο και μητέρα του η Δέσποινα Μικέλη. Είναι παντρεμένος με τη Φλώρα Αρβανίτη από τη Φοινικιά, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Ο Αργύρης, είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ζει μόνιμα στη Σαντορίνη εδώ και 35 ολόκληρα χρόνια! Πονάει το νησί καθώς το βλέπει να καταστρέφεται μέρα με τη μέρα. Ένιωσε πως ήρθε η ώρα να κάνει κάτι γι’αυτό. Είναι η πρώτη του φορά στον πολιτικό στίβο και είναι διατεθειμένος να βάλει όλες του τις δυνάμεις για να πάει ο τόπος μας μπροστά!

«Συντάχθηκα με την ομάδα του Μανόλη Ορφανού, γιατί με εμπνέει τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του. Πρόκειται για νέα, καθαρά παιδιά, με όραμα και θέληση για δουλειά! Ήρθε η ώρα της αλλαγής! Έχω βαρεθεί και εγώ και οι συμπολίτες μου τα ίδια και τα ίδια. Προβλήματα, ανικανότητα, αδιαφορία. Φτάνει πια! Ο Μανόλης και οι συνεργάτες του, μαζί πλέον και εγώ, θα βάλουμε όλοι τα δυνατά μας για να αλλάξουμε την καθοδική πορεία του τόπου μας. Σκουπίδια, δρόμοι, φωτισμός, άκοπα δέντρα, είναι θέματα που μετά τις 8 Οκτωβρίου θα πάψουν να μας απασχολούν, γιατί το ΤΩΡΑ! έχει όραμα και δρα για την υλοποίηση του ακούραστα!»

Καλώς ήρθες Αργύρη! Σε καλωσορίζουμε θερμά. Μαζί θα δημιουργήσουμε για τα παιδιά μας, τα νησιά που ονειρευόμαστε. Καλή μας επιτυχία.

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Οίας - Θηρασίας