Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικού Συμβούλου κ Νικολάου Καλλιόπη (Πόπη) Δημοτική Κοινότητα Εμπορείου

Καλωσήρθες Καλλιόπη!

Η Πόπη Νικολάου, 31 ετών, από το Εμπορείο, του Δημητρίου και της Ελευθερίας, από τη μεγάλη οικογένεια των Καραμολέγκων, εντάχθηκε στην επίσης μεγάλη οικογένεια του ΤΩΡΑ, την οικογένεια των νικητών!

«Η πρόοδος είναι αδύνατη χωρίς αλλαγή! Και η αλλαγή στα νησιά μας θα έρθει μέσα απο την πολιτική δράση και προσωπικότητα του Μανόλη Ορφανού! Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να παρακολουθούμε άπραγοι την καταστροφή μας! Αλλάζουμε και πάμε μπροστά!»

Η Καλλιόπη, μητέρα δύο παιδιών, δραστηριοποιείται στα κτηματομεσιτικά, ενώ ειδικεύεται και στη διαχείριση ακίνητης περιουσίας! Πιστοποιημένη επίσης στη φροντίδα αλόγων, βρίσκει πάντα χρόνο για την αγαπημένη της αυτή ενασχόληση.

Είναι η πρώτη φορά που καταπιάνεται με τα Κοινά και ονειρεύεται ένα καλύτερο μέλλον και μια πλήρως λειτουργική καθημερινότητα για τα παιδιά της και το χωριό της, το Εμπορείο!

«Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον, είναι να το δημιουργήσεις! Θέτω εαυτόν στη διάθεση του Μανόλη Ορφανού και του ΤΩΡΑ, ώστε μαζί να δημιουργήσουμε τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά που μας αξίζει!»

Καλωσήρθες Καλλιόπη! Η ομάδα μεγαλώνει με νέο αίμα και φρέσκες ιδέες! Το αγωνιστικό σου πνεύμα, θα είναι το «γκάζι» στο όραμα μας! Προχωράμε μαζί, προχωράμε δυνατά!

 

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας