Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικού Συμβούλου κ. Δρόσου Δημήτρη στην Δημοτική Κοινότητα Θηρασίας.

Ο Δρόσος Δημήτρης, του Νίκου Δρόσου και της Χαραλαμπίας Πιτσικάλη, γέννημα-Θρέμμα Θηρασιώτης, είναι ο νέος υποψήφιος του ΤΩΡΑ!

Ο Δημήτρης, πρώτη φορά στα Κοινά, κουβαλά ένα όραμα για το μέλλον της Θηρασίας. Υπερασπίζεται την επείγουσα ανάγκη για βενζινάδικο στο νησί, με στόχο να σταματήσει η ταλαιπωρία του ταξιδιού στη Σαντορίνη για τις απαραίτητες προμήθειες. Αναφέρει την πολύ αναγκαία δημιουργία υπηρεσίας μεταφοράς μέσω τοπικών λεωφορείων, καθώς και την απαραίτητη ενίσχυση του φωτισμού του λιμανιού ώστε να διασφαλιστεί η πρόσβαση των κατοίκων και των επισκεπτών της Θηρασίας.

«Δεν έχουμε δεί τίποτα από τους άλλος τόσα χρόνια, ο Μανόλης θα κάνει τη διαφορά, θα δούμε πολλά! Είναι καλός άνθρωπος και έχει θέληση! Όλα είναι σκοτεινά στο νησί! Κυριολεκτικά και μεταφορικά! Ακόμα και στο λιμάνι, το μόνο φως που υπάρχει το έχουμε βάλει οι ίδιοι! Πολλά θέματα έχει προσπαθήσει το νησί να τα αλλάξει στέλνοντας “χαρτιά” στο ΚΕΠ και στον Δήμο, αλλά δεν πήραμε ποτέ απάντηση, μόνο αδιαφορία!»

Ο Δημήτρης, ασχολείται από 15 χρονών με τις δύο οικογενειακές επιχειρήσεις εστίασης. Η πρώτη είναι το “Different” που βρίσκεται στον Μανωλά και η δεύτερη είναι το «Βραχάκι» που βρίσκεται στον Κόρφο. Στον σπάνιο ελεύθερο χρόνο του από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας, ο Δημήτρης βρίσκει παρηγοριά στην παράδοση του ψαρέματος με τον πατέρα του. Αυτό όχι μόνο προσφέρει χαλάρωση, αλλά γεμίζει με φρέσκα θαλασσινά και τις επιχειρήσεις εστίασης της οικογένειας.

Ως υποψήφιος υπό τη σημαία του ΤΩΡΑ! και ευθυγραμμισμένος με τις ηθικές αξίες της παράταξης, ο Δημήτρης είναι έτοιμος να εργαστεί ακούραστα για την επικείμενη αλλαγή και πρόοδο! Καλωσήρθες Δημήτρη !

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Οίας - Θηρασίας