Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικού Συμβούλου κ. Ρούσσου Ελευθέριου στην Δημοτική Κοινότητα Μεσαριάς.

“Τον Μανόλη τον στηρίζω γιατί είναι διορατικός και υπερδραστήριος. Μοιάζουμε σε πολλά. Τον γνωρίζω από την αρχή της γέννησης του Δήμου και τώρα του δίνεται η ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να φέρει μία πνοή αλλαγής. Έχει γαλουχηθεί με τις καλύτερες προϋποθέσεις και έχει μάθει να κοιτάει το συμφέρον του νησιού και όχι το προσωπικό του όφελος. Βλέποντάς τον και με την αποφασιστικότητα που τον διέπει μπορεί και θέλει να αλλάξει όλες τις παθογένειες των νησιών μας, γιατί είναι το σπίτι του, το σπίτι όλων μας.”

Ο Λευτέρης, κατάγεται από τη Μεσαριά. Είναι παντρεμένος με τη Μαργαρίτα Βαζαίου και έχει δύο παιδιά και πέντε εγγόνια. Έχει τελειώσει μηχανικός αεροσκαφών, ενώ για 25 χρόνια υπήρξε υπεύθυνος βιολογικού καθαρισμού στη ΔΕΥΑΘ.

Δραστήριος και με θέληση για προσφορά, ασχολείται για μία ακόμα φορά με τα κοινά στο τοπικό Μεσαριάς. Με αίσθημα ευθύνης και κοντά στις ανάγκες των συμπολιτών του, δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της παιδείας. Για πέντε χρόνια υπήρξε πρόεδρος στο σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στο δημοτικό σχολείο Μεσαριάς, και για άλλα δύο χρόνια στο ΤΕΕ Εμπορείου. Είναι ιδρυτικό μέλος του συλλόγου στο γυμνάσιο Μεσαριάς, και γραμματέας του συλλόγου των Απανταχού  Μεσαριτών. Στηρίζοντας την παράδοση, συμμετέχει και στον πολιτιστικό σύλλογο της Μεσαριάς “Άγιος Δημήτριος”. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην είναι και ιδρυτικό μέλος του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΘ.

Λευτέρη μου, η οικογένεια του ΤΩΡΑ! σε ευχαριστεί που ανταποκρίθηκες στο κάλεσμά της. Θα δουλέψουμε μαζί, επενδύοντας στην εκπαίδευση και στους νέους, γιατί αυτοί είναι η ελπίδα μας. Καλή επιτυχία!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας