Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικού Συμβούλου κ. Βαμβακούση Βαγγέλη στην Δημοτική Κοινότητα Πύργου.

Η οικογένεια του ΤΩΡΑ! καλωσορίζει τον Βαγγέλη Βαμβακούση! Ο Βαγγέλης, του Αντώνη και της Σαμψούλας, το γένος Φουστέρη, κατάγεται από τον Πύργο και είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Είναι παντρεμένος με την Άννα Ρούσσου, με την οποία επίσης έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη πολύτεκνη οικογένεια, με έξι υπέροχα παιδιά.

«Ο Μανόλης, είναι ντόμπρος και ό,τι βάλει στο νου του το καταφέρνει. Ό,τι σου πει είναι εγγύηση, όλοι το ξέρουν αυτό για τον Μανόλη. Είδαμε το έργο του στη ΔΕΥΑΘ και περιμένουμε να δούμε και το έργο του στο Δήμο. Ήρθε η ώρα να πάει το νησί μας μπροστά!»

Ο Βαγγέλης, είναι ελεύθερος επαγγελματίας και στις ελεύθερες ώρες του ασχολείται με το ψάρεμα. Είναι η πρώτη του φορά στα κοινά, γιατί θεωρεί πως ήρθε η ώρα να βάλουμε όλοι το χεράκι μας για ένα καλύτερο αύριο στο νησί μας. Τα σκουπίδια, οι κάδοι απορριμμάτων, οι δρόμοι, τα πεζοδρόμια, όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας, απασχολούν τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένεια του. Αυτό που σκέφτεται για το νησί, είναι ότι θα έπρεπε να μεριμνήσουμε για τρόπους διαφυγής τόσο μέσω θαλάσσης, όσο και μέσω αέρος. «Λιμάνια και διάδρομοι αεροπλάνων διαφυγής, είναι κάτι που θα πρέπει να φροντίσουμε να έχουμε στα άμεσο μέλλον!»

Καλώς ήρθες Βαγγέλη μου! Η οικογένεια του ΤΩΡΑ! σε καλωσορίζει. Καλή μας επιτυχία και καλή δύναμη στην επόμενη μέρα. Η 8η Οκτωβρίου είναι κοντά.

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας