Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικού Συμβούλου κ. Πρέκα Γιώργου στην Δημοτική Κοινότητα Θήρας.

Ο Γιώργος Πρέκας, ένας δυναμικός άνθρωπος, είναι πλέον πολύτιμο μέλος της ομάδας του ΤΩΡΑ!

Γεννημένος στη Σαντορίνη το 1969, ο Γιώργος έχει περάσει ολόκληρη τη ζωή του στο νησί, κάτι που τον έχει στενά συνδέσει με την κοινότητα.

Γιος του Παναγιώτη Πρέκα και της Γεωργίας, το γένος Καφιέρη με καταγωγή απο το Φηροστεφάνι, είναι παντρεμένος με την Αμαλία Καλογεράκη και έχει δύο παιδιά, ηλικίας 25 και 13 ετών.

Η επαγγελματική του πορεία περιλαμβάνει διάφορες πτυχές. Καθηγητής Αγγλικής γλώσσας με ειδίκευση στην υποστήριξη παιδιών με δυσλεξία, υπήρξε έμπορος για 22 χρόνια, ενώ σήμερα είναι υπάλληλος του Υπουργείου Πολιτισμού.

Ο Γιώργος, ακολουθεί σπουδές στα γαλλικά και μιλά άριστα ισπανικά. Η συμμετοχή του σε συνδικάτα, καθώς και στον Εμπορικό Σύλλογο του νησιού, αντανακλούν τους στενούς δεσμούς του με την τοπική οικονομία και την επιχειρηματική κοινότητα.

Είναι ενεργό μέλος πολλών πρωτοβουλιών του νησιού, υπερασπιζόμενος τη δημιουργία βασικών εγκαταστάσεων όπως το νοσοκομείο και το αθλητικό κέντρο, καθώς και προωθώντας περιβαλλοντικές προσπάθειες. Είναι μουσικός, παίζοντας κιθάρα ως μέλος του συγκροτήματος “Los Volcanos”, επιδεικνύοντας έτσι τις πολιτιστικές του συνεισφορές.

Επιπλέον, οι ρόλοι του ως ιδρυτικό μέλος των Προσκόπων της Σαντορίνης, η ενεργή συμμετοχή του στο σύλλογο γονέων Γυμνασίου Φηρών, ως αντιπρόσωπος ένωσης γονέων Θήρας. μέλος πρωτοβάθμιας επιτροπής παιδείας, καθώς και ως αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του ΔΑΠΠΟΣ, υπογραμμίζουν την αφοσίωσή του στην ευημερία του τόπου μας.

«Κύριος στόχος μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής για όλους τους κατοίκους και εργαζόμενους στη Σαντορίνη! Ο Μανόλης Ορφανός είναι ο μόνος που μπορεί να τα καταφέρει και αυτός είναι και ο λόγος που όλοι οι δραστήριοι και δυναμικοί πολίτες του νησιού, συντάχθηκαν μαζί του! ΤΩΡΑ! είναι η ώρα για αλλαγή!»

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας