Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικού Συμβούλου κ. Θεολογίνη (Θεώνη) Λυγνού στην Δημοτική Κοινότητα Καρτεράδου

Καλωσορίζουμε την ενεργότατη Θεώνη μας!
Γέννημα-θρέμμα της Σαντορίνης, μεγάλωσε στον Καρτεράδο και ακολούθησε σπουδές τουριστικών επαγγελμάτων. Παντρεύτηκε το 1990 και απέκτησε μία κόρη την Άννα.
“Δεν θα μασήσω τα λόγια μου. Βάζω υποψηφιότητα με το συνδυασμό του Μανόλη Ορφανού, για να φτιάξουμε το νησί μας από την αρχή! Θα σταθώ στο πλάι του γιατί με εμπνέει και μπορεί να τα καταφέρει! Είναι αεικίνητος, γεμάτος ενέργεια και θέληση για προσφορά. Θέλω να δουλέψω σκληρά με το ΤΩΡΑ! και να αλλάξω άρδην τις υποδομές του νησιού, ειδικότερα της τοπικής κοινότητας στον Καρτεράδο. Οι χώροι στάθμευσης, η αποκομιδή των απορριμμάτων, η ανάδειξη του παραδοσιακού οικισμού με τον κατάλληλο φωτισμό, καθώς και η ανέγερση χώρων για δημιουργική απασχόληση της τρίτης ηλικίας, είναι θέματα που θα θέσω στο δημοτικό συμβούλιο μετά τη νίκη της παράταξής μας στις 8 Οκτωβρίου.»
Η Θεώνη εργάστηκε για 10 χρόνια στο Ηotel Κallisti ως hotel manager. Μετά το 1990 άνοιξε τη δική της επιχείρηση, το μικρό παραδεισένιο της ανθοπωλείο, με την επωνυμία “Άνθη- Φυτά Μαργαρίτα”.
Δημιουργική, με φαντασία και άκρως συνειδητοποιημένη, έρχεται πάλι στο πολιτικό προσκήνιο μετά από δύο συμμετοχές σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Η πρώτη της απόπειρα ήταν στο πλευρό του Χρύσανθου Ρούσσου, ενώ η δεύτερη συμμετοχή της ήταν με τη Ζήνα Χήτα. Τώρα ήρθε η ώρα μέσω της παράταξης του Μανόλη Ορφανού, να αποδείξει ποια πραγματικά είναι.
Άκρως ευαισθητοποιημένη και με όρεξη για πνευματική αναζήτηση, είναι μέλος του Πολιτιστικού και Πνευματικού συλλόγου στον Καρτεράδο “Παναγία η γλυκογαλούσα”.
Θεώνη, χρειαζόμαστε άτομα σαν εσένα, που τα χαρακτηρίζουν η συνέπεια, η αξιοπιστία, το σχέδια και η δίψα για υλοποίηση! Πάμε μαζί, πάμε δυνατά !
Ορφανός Μανόλης
Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας