ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

Τα τελευταία 7 χρόνια μου έχει δοθεί η ευκαιρία να υπηρετώ το νησί που με ανέθρεψε ως λειτουργός της Μονάδας Ψυχικής Υγείας της Κλίμακα ΜΚΟ.
Με στόχο την ανακούφιση του πάσχοντα, την καταπολέμηση του στίγματος και τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών ψυχικής υγείας στη Σαντορίνη προσπαθώ να υπηρετώ το ρόλο μου με αρχές μου τη σοβαρότητα και το
σεβασμό στον άνθρωπο και το λειτούργημα.
Μετά από 7 χρόνια υπηρεσίας θεωρώ ότι είμαι ώριμος πλέον να δεχτώ την πρόκληση να προσφέρω στον τόπο μου και από το χώρο της αυτοδιοίκησης.
Οι ανάγκες που παρουσιάζει το νησί τώρα καθώς και το διαχρονικό αίτημα της κοινωνίας για ανάληψη πρωτοβουλιών από τους νέους ανθρώπους δεν αφήνουν περιθώρια για άρνηση και δεύτερες σκέψεις.
Στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές δεν διακυβεύεται μόνο η ανάγκη για δημιουργία λιμένα, δρόμων και υποδομών.
Στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές δεν αναζητείται μόνο βελτίωση της καθαριότητας, η αναβάθμιση της λειτουργικότητας του νησιού και η αύξηση της εμπορικότητας του.
Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου οι Σαντορινιοί καλούμαστε να βάλουμε τον άνθρωπο στο επίκεντρο, να κάνουμε τον τόπο φιλικό σε εμάς και τους επισκέπτες μας, να κάνουμε τη Σαντορίνη μας σύγχρονη, ευρωπαϊκή,
νοικοκυρεμένη.
Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεσή σας και συμπορεύομαι με τον ΜΑΝΌΛΗ ΟΡΦΑΝΌ με όραμα τη Σαντορίνη όπου μαζί με τους αριθμούς θα ευημερούν και άνθρωποι.

By Published On: May 13, 2019Categories: Blog

Σχετικά Άρθρα