Ο χαιρετισμός του κυρίου Λευτέρη Αυγενάκη για τα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου.

Φίλες και φίλοι,
Σαντορινιές και Σαντορινιοί,

Η σημερινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη σε έναν άξιο συντοπίτη σας, έναν προσωπικό φίλο που γνωρίζω πολύ καλά, καθώς φέρει Ηρακλειώτικες ρίζες. Έναν άνθρωπο με τον οποίο έχω συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν για ζητήματα που αφορούσαν το όμορφο νησί σας. Ο λόγος για τον Μανόλη Ορφανό, Δημοτικό Σύμβουλο και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά», Πρόεδρο του Συλλόγου Κρητών, Πρόεδρο του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Θ και μάχιμο ελεύθερο επαγγελματία.

Ο Μανόλης Ορφανός σας είναι γνωστός. Είναι ένας νέος άνθρωπος που διακατέχεται από ήθος και εργατικότητα, με εξαιρετικές σπουδές, αλλά κι ένας δυναμικός επιχειρηματίας που μετρά μια μακρά πορεία στα πολιτικά και πολιτιστικά δρώμενα, που ξεπερνά τα 30 έτη.

Θέλω να σταθώ σε κάτι που χαρακτηρίζει τον Μανόλη και δεν είναι συνηθισμένο. Ο Μανόλης συνδυάζει την τεχνοκρατική επάρκεια με το αστείρευτο πάθος για την πολιτική, ως μία διαρκή άσκηση της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Σαντορίνης. Είμαι βέβαιος ότι και σε αυτό τονέο του βήμα, και με την στήριξη όλων, θα είναι πάλι νικητής, όπως το έχει αποδείξει, άλλωστε, η πορεία της προσωπικής του διαδρομής.

Είμαι βέβαιος ότι θα υπηρετήσει με αγάπη και αφοσίωση το έργο που θα του αναθέσει ο περήφανος και δημιουργικός λαός της Σαντορίνης. Για μία Σαντορίνη με προοπτική, με πίστη στις πραγματικές της δυνατότητες!

Με εκτίμηση,

Λευτέρης Κ. Αυγενάκης Βουλευτής Ν.Δ. Ηρακλείου

By Published On: September 18, 2023Categories: Featured