ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ 19.5.2019 ΥΠ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΝΟΛΗ ΟΡΦΑΝΟΥ ΣΤΟ ΘΗΡΑΣΙΑ

Την απόλυτη εγκατάλειψη αδιαφορία και την έλλειψη κάθε πρόνοιας διαπίστωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μανόλης Ορφανός κατά την επίσκεψη του στην Θηρασιά.
Ο κ. Ορφανός συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού του, επισκέφθηκε και συζήτησε με κατοίκους των χωριών Μανωλά και Ποταμό όπου του μεταφέρθηκε η απογοήτευση τους για την αδιαφορία ετών για το νησί τους.
Οι κάτοικοι νιώθουν εγκαταλελειμμένοι και βιώνουν την έλλειψη οδικού δικτύου , την συσσώρευση των σκουπιδιών ακόμη και τον έλλειψη φωτισμού.
Ο κ. Ορφανός και τώρα αλλά και σε προηγούμενες επισκέψεις του εξέφρασε την θλίψη και την απογοήτευση του για την εικόνα παρακμής της Θηρασιάς. Έδωσε κάθε διαβεβαίωση τόσο στους κατοίκους όσο και στους επαγγελματίες ότι υπάρχει και το πρόγραμμα του Συνδυασμού του αλλά και η αποφασιστικότητα επιτέλους να γίνουν άμεσα τα απαραίτητα έργα για την ανάπτυξη του νησιού.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος επισκέφθηκε και το λιμανάκι του Κόρφου όπου διαπίστωσε και εκεί την εγκατάλειψη από τις καταστροφές που έχει υποστεί.
Ανάλογη άλλωστε είναι και η κατάσταση στο λιμανάκι Ρίβα.

γδεηη1ξ1ρ1τ2

By Published On: May 19, 2019Categories: Blog

Σχετικά Άρθρα