Συνάντηση με την υποψήφια Περιφερειάρχη Χρύσα Καραγιάννη

Με την υποψήφια Περιφερειάρχη Χρύσα Καραγιάννη, συναντήθηκε εχθές, 23/9/23, ο επικεφαλής της παράταξης «ΤΩΡΑ! για τη Σαντορίνη & τη Θηρασιά» και υποψήφιος Δήμαρχος Θήρας, κος Μανόλης Ορφανός, στα πλαίσια των επικείμενων Περιφερειακών εκλογών.

Στη συνάντηση αναπτύχθηκαν θέματα της νησιωτικότητας, επίκαιρα ζητήματα που χρήζουν άμεσης λύσης και προβληματίζουν τους κατοίκους της Θήρας, όπως η υγεία και η καθαριότητα, οι καλές πρακτικές που έχουν εφαρμοστεί σε Σαντορίνη και Θηρασιά από τη Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας, καθώς και παραδείγματα προς μίμηση άλλων περιοχών εντός και εκτός Ελλάδος σε διάφορους τομείς.

 

Η υποψήφια Περιφερειάρχης, κα Καραγιάννη, άκουσε με προσοχή τον επικεφαλής και τα μέλη της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά , ενώ με τη σειρά της εξέφρασε προβληματισμούς και σκέψεις σχετικά με το Δήμο Θήρας, καθώς επισήμανε και το ρόλο της Περιφέρειας και του Περιφερειάρχη, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε εθνικό.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε φιλικό κλίμα με ευχές εκατέρωθεν για έναν καλό προεκλογικό αγώνα στα πλαίσια της Δημοκρατίας.

       

By Published On: September 24, 2023Categories: Blog