ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΝΟΛΗ ΟΡΦΑΝΟΥ ΜΕ Δ.Σ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

Σε μια σειρά προβλημάτων που προκαλούν δυσλειτουργίες στο νησί αναφέρθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου στη συνάντηση που είχε με τον Δημοτικό Σύμβουλο και Υποψήφιο Δήμαρχο Θήρας Μανόλη Ορφανό.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ Νίκος Νομικός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «θέλουμε ένα νησί πρότυπο με στόχο την ανάπτυξη,  που να έχει υποδομές , σωστή διαχείριση των επισκεπτών και στελέχωση των υπηρεσιών.»

Τόσο ο ίδιος όσο και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου ,σημείωσαν ότι δεν υπάρχει θέμα υπερκορεσμού επισκεπτών αλλά θέμα υποδομών.

Καλούμαστε, πρόσθεσαν, να υποδεχθούμε τους επισκέπτες το 2019 με υποδομές του 1980!

Συμπέρασμα το οποίο τονίζει άλλωστε σε κάθε συνομιλητή του και ο κ.Ορφανός. « Έχω δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι το πρόβλημα μας δεν είναι ο υπερτουρισμός, αλλά η ανάγκη να εκσυγχρονίσουμε τις υποδομές μας. Δεν μπορούμε να λειτουργούμε με υποδομές και όρους της δεκαετίας του ‘80»!

Συζητήθηκε ακόμη και το τεράστιο πρόβλημα του παραεμπορίου και η «άγρα» πελατών για τα οποία δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο.

Πάγιο αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου είναι και η δημιουργία Λαϊκών αγορών. Και παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις τους, όπως τόνισαν, δεν έχουν λάβει καμία απάντηση από την Δημοτική Αρχή.

Ο κ.Ορφανός τους πληροφόρησε ότι το θέμα της δημιουργίας λαϊκών αγορών είναι μέσα στο πρόγραμμα του συνδυασμού του.

By Published On: March 7, 2019Categories: Blog

Σχετικά Άρθρα