ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΝΟΛΗ ΟΡΦΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΩΣΤΑ ΧΡΥΣΟΓΟΝΟ

Αναλυτική ενημέρωση  για τα μεγάλα και σημαντικά θέματα που απασχολούν την Σαντορίνη έκανε ο Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος Μανόλης Ορφανός στον Ευρωβουλευτή Κώστα Χρυσόγονο κατά την συνάντηση που είχαν στο γραφείο του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.

Ο κ. Χρυσόγονος άκουσε με μεγάλη προσοχή τον συνομιλητή του και του επεσήμανε ότι σημασία έχει να υπάρχει  οργάνωση και μελέτη ώστε να  αξιοποιηθούν οι παροχές που προσφέρουν τα Ευρωπαϊκά προγράμματα :

« Δυστυχώς γενικότερα ως κράτος δεν έχουμε καταφέρει να οργανώσουμε, να αξιοποιήσουμε και να διεκδικήσουμε όλες τις παροχές που μας προσφέρονται και υπάρχει μεγάλη οπισθοδρόμηση σε παγκόσμιο επίπεδο.»

Ο κ. Ορφανός αναφέρθηκε αναλυτικά στο θέμα του εμπορικού λιμανιού που αναδεικνύεται σε μείζον πρόβλημα ασφάλειας, λειτουργίας και αξιοπιστίας του νησιού.

Ο Ευρωβουλευτής διαπίστωσε ότι δυστυχώς το κράτος δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται για την περιφέρεια και θα πρέπει οι Τοπικές Αρχές και η Κοινωνία  να αναλάβουν πρωτοβουλίες για να διεκδικήσουν Ευρωπαϊκά προγράμματα ανάπτυξης.

By Published On: April 7, 2019Categories: Blog, Media