Συνάντηση με το Διοικητή του Γ.Ν. Θήρας

Το νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας κ. Νικ. Διαμαντόπουλο επισκέφθηκε σήμερα η Δημοτική Παράταξη «ΤΩΡΑ! για την Σαντορίνη και τη Θηρασιά» με επικεφαλής τον κ. Μανόλη Ορφανό και τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης κ. Βασ. Αλαφούζο, κ. Πέτρο Πρέκα, κ. Μαρία Αγγελάκη, κ. Αντ. Χάλαρη καθώς και τον Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών κ. Σαχ Χαμίντ, πρώτος επιλαχόν Δημοτικός Σύμβουλος της Παράταξης.
Η συνάντηση είχε, αρχικά, εθιμοτυπικό χαρακτήρα ώστε να τον συγχαρούν για την τοποθέτησή του στην νέα του θέση και να δηλώσουν την συμπαράστασή τους στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.
Ως επικεφαλής της παράταξης ο κ. Ορφανός επισήμανε ότι στηρίζει τη νέα Διοίκηση ώστε να υπάρξει ουσιαστική προσπάθεια για την αναβάθμιση ιατρικού, νοσηλευτικού αλλά και διοικητικού προσωπικού για την κάλυψη αναγκών επάνδρωσης του Νοσοκομείου μας.
Ο κ. Διοικητής αφού άκουσε με μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον τις προτάσεις του κ. Μανόλη Ορφανού που είχαν κατατεθεί και στο παρελθόν ώστε να λυθεί το πρόβλημα της στέγασης των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού μέσω προγραμμάτων της Ευρωπαϊκές Ένωσης, δεσμεύτηκε σε μια νέα συνάντηση ώστε να συνδράμει από πλευράς του στην υλοποίηση αυτών των προγραμμάτων.
Ως Δημοτική Παράταξη ευχόμαστε καλή δύναμη στο νέο διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας κ. Νικ. Διαμαντόπουλο για μια θητεία δημιουργική και αποτελεσματική.
 
 
 
 
 
By Published On: December 8, 2021Categories: Blog

Σχετικά Άρθρα