Συνάντηση του Έπαρχου Θήρας με τον Επικεφαλής και τους εκλεγμένους του συνδυασμού Τώρα! για την Σαντορίνη και τη Θηρασιά

“Πλήρη ικανοποίηση από την Συνάντηση του Έπαρχου Θήρας Χαρ. Δαρζέντα και της Δημοτικής Παράταξης ΤΩΡΑ! για την Σαντορίνη και τη Θηρασιά”
Την πρόσκληση του Έπαρχου και Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, πρόνοιας, κοινωνικής μέριμνας και κοινωνικών παντοπωλείων Κυκλάδων κ. Χαράλαμπο Δαρζέντα αποδέχτηκε η Δημοτική Παράταξη «ΤΩΡΑ! για την Σαντορίνη και τη Θηρασιά» με επικεφαλής τον κ. Μανόλη Ορφανό.
Στην συνάντηση ήταν παρόντες και όλοι οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης κ. Βασίλης Αλαφούζος, κ. Πέτρος Πρέκας, κ. Μαρία Αγγελάκη και ο κ. Αντώνης Χάλαρης.
Ο κ. Δαρζέντας ενημερώθηκε από τους συμβούλους αλλά και από τον ίδιο τον κ. Ορφανό για τις δράσεις και τα προγράμματα που έχει αναλάβει η παράταξη τόσο στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. όσο και στη Δ.Ε.Υ.Α.Θ. και εξέφρασε την αμέριστη πρόθεσή του για στήριξη και βοήθεια σε οτιδήποτε χρειαστεί από την πλευρά του τόσο από την θέση του Έπαρχου όσο και από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη.
By Published On: December 7, 2021Categories: Blog

Σχετικά Άρθρα