ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΗ ΟΡΦΑΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ

Για τους τρόπους και τις μεθόδους με τις οποίες μπορούν να οργανωθούν προγράμματα στήριξης και ανάπτυξης σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, ενημέρωσε τον υποψήφιό Δήμαρχο Μανόλη Ορφανό η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή.

Στη συνάντηση που είχαν, η Ευρωβουλευτής, πληροφόρησε διεξοδικά τον κ. Ορφανό για τα Ευρωπαϊκά  προγράμματα που είναι σε εξέλιξη, και τα οποία μπορεί η Σαντορίνη να διεκδικήσει και να απορροφήσει.

«Μπορείτε», σημείωσε, «να συμμετάσχετε σε προγράμματα καλύτερης και έξυπνης διαχείρισης, ηλεκτροδότησης, προγράμματα για νέους επιχειρηματίες με συνεργασίες με άλλες χώρες, προγράμματα ανάπλασης και εκσυγχρονισμού.»

Μάλιστα η κυρία Καϊλή δήλωσε ότι με μεγάλη της χαρά θα βοηθήσει με την τεχνογνωσία της ίδιας και των συνεργατών της : « Όλα μπορούν να διεκδικηθούν με μελέτες, με συνεργασία και με γνώση όλων των παραμέτρων και των ευκαιριών που υπάρχουν.»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος την ευχαρίστησε για την εκτενή πληροφόρηση αλλά και για στήριξη της: «Χρειαζόμαστε και αναζητούμε κάθε τρόπο που θα μπορέσει να στηρίξει το νησί μας και να το βγάλει από αδιέξοδα ετών! Είναι επιτακτική ανάγκη για μας να συμμετάσχουμε επιτέλους σε Ευρωπαϊκά προγράμματα που θα βοηθήσουν να αναβαθμίσουμε την ποιότητα που προσφέρουμε και τις υπηρεσίες μας σε κάθε τομέα για κάτοικους και επισκέπτες.»

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη διαβεβαίωση και από τις δυο πλευρές για συνεργασία.

By Published On: April 6, 2019Categories: Blog, Media