“Το να μοιράζεσαι, σημαίνει πως νοιάζεσαι!” Παγκόμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Το να μοιράζεσαι, σημαίνει να νοιάζεσαι!
Παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη σήμερα, 14 Ιουνίου, και στόχος είναι τόσο να τιμήσουμε τον ανώνυμο εθελοντή αιμοδότη για τον αλτρουισμό που επιδεικνύει, καθώς και να «μεταγγίσουμε» στη νέα γενιά την αξία της προσφοράς και την ιδέα της μη αμειβόμενης εθελοντικής αιμοδοσίας.
“Ζούμε, επειδή ΕΣΥ προσφέρεις-Δώσε αίμα, δώσε πλάσμα, μοιράσου τη ζωή, μοιράσου συχνά” είναι το σλόγκαν της φετινής καμπάνιας του ΕΚΕΑ (Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας)
«Μην περιμένεις την κατάλληλη στιγμή. Πάντα κάποιος σε χρειάζεται». Αυτή είναι η σκληρή αλήθεια, πάντα κάποιος έχει ανάγκη και εμείς μπορούμε να καλύψουμε την ανάγκη αυτή με μόλις 10 λεπτά απο τον χρόνο μας!
Στη Σαντορίνη είμαστε απόλυτα εξοικειωμένοι και ευαισθητοποιημένοι με την προσφορά, χωρίς προκαταλήψεις και φόβους, και αυτό είναι που έχει κάνει την Αιμοδοσία Σαντορίνης τη νούμερο 1 αιμοδοσία Πανελλαδικώς !
Συνεχίζουμε ακάθεκτοι!
«Μεταγγίζουμε» την αγάπη μας, αναδεικνύουμε και αποτυπώνουμε το αίσθημα ευθύνης και ανθρωπισμού που διακατέχει τον τόπο και την κοινωνία μας ! Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους εθελοντές αιμοδότες!
By Published On: June 14, 2023Categories: Media